Kilder
- Håndbok for bærekraftige menyer i storhusholdninger (ØQ & Nofima, 2014).
- Identitetshåndboka – Kunsten å være seg selv (Høyme Rogn, E. (2011). Norsk Rockforbund).
- Nordisk mat og språk. Å formidle det nordiske kjøkken – et inspirasjonsnotat (Nofima, 2010).
Publikasjon
Nyttige Linker
- agropub.no
- biodynamisk.no
- bondensmarked.no
- debio.no
- framtiden.no
- fylkesmannen.no
- greener-events.com
- kooperativet.no
- konsertarrangor.no
- kore.no
- krav.se
- majobo.no
- margitvea.no
- mattilsynet.no
- matvett.no
- nofima.no
- oikos.no
- fylkesmannen.no/Okologiske-foregangsfylker
- renmat.no
- okologi.dk
- okologisk.no
- øq.no
- wwf.no
Arrangement
Ressurser
Bestill «Håndbok for økologisk og
bærekraftig servering» på nett her.Veiledning av storhusholdninger som serverer økologisk mat hele året gjøres av Debio Info. Debio Info samarbeider med
ØQ – Økologisk mat i storhusholdninger.