• Arrangementsmat

ARRANGEMENTSMAT

På denne nettsiden får du som arrangør tips og råd
til hvordan du kan gjøre server­ingen mer økologisk og
bærekraftig – til fordel for arrangementet, publikum og samfunnet.

KONTAKT

inge@okologisknorge.no eller info@okologisknorge.no
Telefon: 24 12 41 00
Engebrets vei 3, 0275 Oslo

MENY

  • 1. Hva er økologisk mat?
  • 2. Verdi, identitet, ansvar
  • 3. Hvor begynner vi?
  • 4. Suksessfaktorer
  • 5. Organisering
  • 6. Meny
  • 7. Debio-godkjenning
  • 8. Profilering

Ressurser

  • Kilder
  • Bli inspirert
  • Lær av andre
  • Mattilsynet

Verktøy

  • Fakta
  • Sesongkalender
  • Leverandører
  • Oppskrifter
  • Økologisk mat i friluftslivet

Kilder

  • Håndbok for bærekraftige menyer i storhusholdninger (ØQ & Nofima, 2014).
  • Identitetshåndboka – Kunsten å være seg selv (Høyme Rogn, E. (2011). Norsk Rockforbund).
  • Nordisk mat og språk. Å formidle det nordiske kjøkken – et inspirasjonsnotat (Nofima, 2010).

Publikasjon

  • Östersjövänlig mat i praktiken
  • Sådan omlægger vi til økologi
  • Mat, klimat och ekologi – i restaurang & storhushåll
  • How festival and other event organisers can celebrate the best of fresh, delicious and sustainable food

Nyttige Linker

  • agropub.no
  • biodynamisk.no
  • bondensmarked.no
  • debio.no
  • framtiden.no
  • fylkesmannen.no
  • greener-events.com
  • kooperativet.no
  • konsertarrangor.no
  • kore.no
  • krav.se
  • majobo.no
  • margitvea.no
  • mattilsynet.no
  • matvett.no
  • nofima.no
  • oikos.no
  • fylkesmannen.no/Okologiske-foregangsfylker
  • renmat.no
  • okologi.dk
  • okologisk.no
  • øq.no
  • wwf.no

Arrangement

  • maanefestivalen.no
  • miniøya.no
  • moldejazz.no
  • økofestivalen.no
  • øyafestivalen.no
  • pipfest.no
  • pstereo.no

Ressurser

  • Bestill «Håndbok for økologisk og
    bærekraftig servering» på nett her.

  • Veiledning av storhusholdninger som serverer økologisk mat hele året gjøres av Debio Info. Debio Info samarbeider med
    ØQ – Økologisk mat i storhusholdninger.

oikos - Logo

Oversikt
  • Kapitler
  • Verktøy
  • Ressurser
Nyttig
  • Kilder
  • Lær av andre
  • Mattilsynet
Hjelpemidler
  • Sesongkalender
  • Leverandører
  • Oppskrifter

lurer du på noe?